Onni on ystävät

14 helmikuuta


Olen pohtinut viimeisten vuosien aikana paljon ystävyyttä. Ystävyys ei aikuisiällä ole enää samanlaista kuin vielä kahdenkympin ikäisenä, jolloin kaikki vapaa-aika tuli vietettyä ystävien kanssa. Ystävyydestä on tullut syvällisempää aikuisuuden myötä.  Ystäviä voi nähdä harvemmin mutta silti tiedät, että heihin voi aina luottaa kun on ilon aiheita tai huolia ja murheita. He ovat valmiita jakamaan ilot ja surut sekä tukemaan niin hyvissä kuin huonoissakin jutuissa.

Ystävien kuuluu kannustaa ja tukea eikä lytätä unelmia. Toisen unelmat voi kuulostaa epärealistisilta ja oudoiltakin jos ei ole samoja kiinnostuksenkohteita mutta se ei estäisi minua kannustamasta ystävääni. Meillä kaikilla kun on omat unelmat ja tavoitteet. Toisen unelma ei ole pois minun unelmistani. Siksi voin iloita ihan yhtälailla muiden unelmista kuin omistani. Ystävyyteen kuuluu rohkeus kertoa unelmista, niistä hulluistakin jotka eivät välttämättä ikinä näe päivänvaloa. Jos et uskalla kertoa niistä edes ystävällesi niin kenelle sitten?

Ystävät saavat nauramaan niinäkin päivinä kun mieli on maassa. 

En tarvitse enkä halua tämän ikäisenä mitään teennäisiä ystävyyssuhteita. Vietän aikaa vain niiden ihmisten kanssa jotka aidosti ovat kiinnostuneita seurastani. En myöskään halua ympärilleni negatiivista ilmapiiriä enkä jaksa sellaista ystävyyttä jossa minun pitäisi miettiä kaikkea sanomaani. Niitäkin on vuosien varrella ollut enkä ole kokenut saavani olla sellainen kuin oikeasti olen. En sanoisi sitä edes enää ystävyydeksi.  Onni on ystävät joiden seurassa saat olla sellainen kuin olet!


Ihanaa ystävänpäivää kaikille! <3


You Might Also Like

2 kommenttia

Like us on Facebook

Subscribe