Raparperiherkkuja

13 elokuuta



Raparperi on siitä kiitollinen hyötykasvi, ettei se vaadi käytännössä mitään hoitoa. Satoa raparperi tuottaa toukokuusta myöhään syksyyn, joten siitä saa nopeasti tehtyä vieraille tarjottavaa. Myös lapsille maistuu raparperi ja niin kauan kun raparperi pihassa riittää niin heille tulee kokkailtua siitä kaikkea. Raparperipiirakan tekemiseen ei kauan mene ja se on juuri se hetki jonka lapset jaksavat malttamattomina odottaa herkun valmistumista.   Koska raparperi sisältää kaliumia niin sen kanssa suositellaan käyttämään maitopohjaisia tuotteita riittävän kalsiumin saannin turvaamiseksi. Näin ollen meillä syödäänkin raparperipiirakkaa aina vaniljajäätelön ja joskus jopa kermavaahdon kanssa.


Miten teillä syödään raparperia? Mikäli sulla on joku super hyvä gluteeniton raparperista tehty herkku niin vinkkaathan siitä kommenttiboksissa. :)


Lue myös aiemmin blogissani esiintyneet herkut raparperista.
Raparperikiisseli
Raparperimarenkikakku
Raparperimehu

You Might Also Like

0 kommenttia

Like us on Facebook

Subscribe