Kuka haluaa Aurajoen yöjuoksuun?

06 huhtikuutaKevään juoksukisat alkavat tehdä kunnolla tulojaan ja lenkkarit alkavat kulumaan todenteolla. Nyt on viimeistään etsittävä itsestään se motivaatio joka vie lenkille useamman kerran viikossa, välillä kauniissa auringon paisteessa ja välillä kaatosateessa. Juoksutapahtumiin kannattaa lähteä ihan jo vaikka hyvän tunnelman takia jos ei tavoittele mitään tiettyä aikaa. Reitin varrella kannustavat ihmiset ja kanssajuoksijat saavat tunnelman viriteltyä kattoon. On kivaa juosta muiden saman henkisten kanssa koska vain juoksija tietää miltä toisesta juoksijasta tuntuu matkan varrella. Reitin varrella fiilikset menevät ylämäestä alamäkeen ja kaikkea siltä väliltä mutta silti siinä hommassa on jotain niin koukuttavaa, että sitä janoaa lisää.

Nyt on sinun mahdollisuutesi.

Sain mahdollisuuden arpoa Aurajoen yöjuoksuun vielä kaksi lippua. Aurajoen yöjuoksu juostaan Turussa 23.4 klo 22.00 ja matkavaihtoehtoina on 5km ja 10km.  Itse olen menossa koko tapahtumaan ensimmäistä kertaa ja kisasta tulee myös ensimmäinen 10 kilometrin kisamatkani.  Reitti on ainakin ihan mahtava, ei nousuja vaan helppoa tasamaata, jonne  on helppo mennä hakemaan kunnon aikaa tai fiilistelemään juoksua melkeinpä keskellä yötä.

kuva
Kiinnostaisiko lähteä mukaan juoksemaan?  Jätä kommentti sähköpostiosoitteen kera niin olet mukana arvonnassa. :) Mukaan arvontaan voi osallistua myös jättämällä kommentin blogini Facebook-sivulle. Aikaa osallistua on tämän viikon sunnuntaihin 10.4.2016 asti. 

*Postaus toteutettu yhteistyössä Turun Urheiluliiton kanssa*

You Might Also Like

5 kommenttia

 1. Kuulostaa tosi kivalta! Haluan ehdottomasti mukaan! :) jenny.tokoi@gmail.com

  VastaaPoista
 2. Osallistun mielelläni! Olisi niin siistiä.

  mv0064@edu.turku.fi

  VastaaPoista
 3. Haluun ehdottomasti mukaan! Olis superii!!

  pinja.akkanen@hotmail.com

  VastaaPoista
 4. Mua harmittaa niin kovin että olen just ton viikonlopun Helsingissä! Mielelläni olisin osallistunut.. Eli en osallistu arvontaan, harmittelen täällä vaan "ääneen" huonoa tuuria, että osuu taas menot päällekäin ;)

  VastaaPoista
 5. Mukana :)

  isotalonina@gmail.com

  VastaaPoista

Like us on Facebook

Subscribe