Gluteeniton whoopies-resepti

perjantaina, heinäkuuta 10, 2015






Whoopies

125g voita
2dl sokeria
1 muna
4dl gluteenittomia jauhoja
1dl kaakaojauhoja
1tl leivinjauhetta
2tl vaniljasokeria
150g ranskankermaa
1dl maitoa

Sekoita voi ja sokeri kovaksi vaahdoksi. Lisää joukkoon muna voimakkaasti sekoittaen. Sekoita kuivat aineet keskenään.  Lisää jatkuvasti sekoittaen vuorotellen kuivia aineita ja nesteitä taikinaan.

Pursottele pellille haluamasi kokoisia whoopieseja.  Muista, että uunissa paisuvat noin puolitoista kertaisiksi.

Paista uunissa 180 asteessa n. 10 minuuttia tai kunnes näyttävät kypsiltä.

Anna whoopiesien jäähtyä. Tee sillä aikaa täyte.

1 prk philadelphia marabou-tuorejuustoa
2dl kermaa
Pätkistä haluamasi määrä

Rouhi pätkikset. Vaahdota kerma. Sekoita tuorejuusto, kerma ja pätkikset.  Laita täytettä toiseen puolikkaaseen ja yhdistä puolikkaat.  Koristele haluamallasi tavalla.




You Might Also Like

0 kommenttia

Like us on Facebook

Subscribe