Tulista ja makeaa

keskiviikkona, huhtikuuta 29, 2015


Kaalin mainitseminen saa mieheni kakomaan, joten hyvin harvoin meillä kokataan kaaliruokia ja silloinkin vain minä syön niitä. Kaupassa käydessä huomasin varhaiskaalien ilmestyneen kauppoihin ja nappasin yhden kerän kärryihin. Ajatuksissa siinsi jokin tulinen seos kasviksista ja lihasta. Koska muu perhe söi bataattimuusia sekä jauhelihakastiketta niin paistoin jauhelihaa myös itselleni. Lisukkeeksi tomaattia kolmessa eri värissä, sipulia, jalopenoa, kesäkurpitsaa ja paprikaa. Sopivasti suolaa ja pippuria. Kaiken kun kasasi varhaiskaalin lehdelle, oli annos valmis.  Kylkiäiseksi tuliselle sopii makea bataattimuussi, jossa joukossa tavallista perunaa.
 

Onko kaali teidän herkku vai inhokki?

You Might Also Like

2 kommenttia

  1. Herkulliselta näyttää ja kuulostaa! Pikku likasta asti oon kaalia syöny hyvällä ruokahalulla:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaali on kyllä hyvää ja pitäisi vain tehdä useammin,että omat lapset siihen makuun tottuisivat.:)

      Poista

Like us on Facebook

Subscribe