Nautinnosta morkkis

10 maaliskuuta

Miksi niin moni aina potee morkkista syötyään leivoksen tai jonkin ihanan jälkiruuan? Minä mukaan lukien. Katsoin ohjelmaa joka kertoi ranskalaisten upeista leivonnaisista ja ohjelmassa vierailtiin hienoissa konditorioissa. Ohjelmassa haastateltiin amerikkalaista kirjailijaa. Hän kertoi, että jos lähtisi amerikkalaisten ystävien kanssa kahville niin ystävät sanoisivat maistettuaan leivosta, että onpa hyvää mutta voinkohan minä nyt syödä tämän? Tässä viitattiin siihen,että ranskalaiset eivät mieti heti ensimmäisenä paljonko siinä oli kaloreita vaan nauttivat upeasta leivoksesta. Aloin ajattelemaan asiaa ohjelman jälkeen. Me elämme täällä vain kerran joten miksi jatkuvasti painaa jarrua kaikkien asioiden kanssa. Kyllä kroppa joka ei muutenkaan ole fitnessmallin kestää joskus herkuttelun ilman morkkista.:)


You Might Also Like

0 kommenttia

Like us on Facebook

Subscribe